Fém kábeltálca

WEBÁRUHÁZ     Our company is Kabel-Ring Ltd. Hungary English language Kábel-Ring Kft. magyar nyelv

LENX® Kábeltálcák és kábellétrák


Kábeltálca listárakat itt találja

HERMI kábeltálca pdf katalógus

HERMI

A LENX® kábeltálca- és kábellétra-rendszerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a tartós és jó minőségű nyomvonalak kiépítését. A kábeltálcák alap kivitelezése jó minőségű perforált, FeZn horganyzott anyagból készül. Ilyen kábeltálcákat belső, száraz helyiségekben javasolt használni. Igény esetén tudunk szállítani más anyagból készült kábeltálcát, akár festett kivitelben is:

  • FeZn - Horganyzott lemez (használható beltéri kivitelezés során)
  • FeZn-H - Tűzihorganyzott lemez
  • Rf - Rozsdamentes acél lemez (használható kül-és beltéri kivitelezés során)
  • FeZn PVC - A RAL-lista szerinti színben, porszórt festéssel bevont horganyzott lemez
  • Rf*H4 - Rozsdamentes saválló acél
Kábeltálca


KP60/… Kábeltálca

60 mm magas, különböző szélességű horganyzott lemezből készült kábeltálcák. A kábeltálcák 2 és 3 méteres hosszokban elérhető. A kábeltálcákat a falra, ill. a mennyezetre megfelelő NKP tartóelemekkel kell rögzíteni. A kábeltálcákat egymás közt, további összekötő elemek nélkül, PPKP M6x12 (4x-8x) csavarokkal és PPKP M6 (4x-8x) anyával kell összekapcsolni.

Kábeltálca kialakítás


KP-P … Kábeltálca fedél

A kábeltálca fedél védi a kábeleket a szennyeződéstől és külső hatásoktól. A kábeltálca fedél a kábeltálcára klikk-rendszerrel kell rögzíteni. A kábeltálca fedelek 2 méteres hosszokban elérhetőek.

Kábeltálca fedél


PKP-KO Kábeltálca-Könyök 90° és PKP-SO T-IDOM

A rögzítését PPKP M6x12 (8x) csavarokkal és PPKP M6 (8x) anyákkal végezzük.

Kábeltálca könyök


NKP-SNT tartóelem és NKP-UL 24/35/2000 tartóprofil

Az NKP-SNT tartóelemet a kábeltálcák és a kábellétrák falra való szereléséhez alkalmasak. A rögzítőcsavarok típusa a fal anyagától függ (beton, tégla,...). A tartóelem a NKP-VNV és a NKP-VNU mennyezeti tartókra való rögzítésre is alkalmas. A tartóelem a PKP-VE 02 összekötő elemmel együtt a NKP-UL tartólétrára is szerelhető. A javasolt tartók közti távolságot a terhelési diagram alapján állapítjuk meg.

A NKP-UL tartóprofilt a kábeltálcák és kábellétrák falra való szereléséhez használjuk. A rögzítőcsavarok típusa a fal anyagától függ (beton, tégla,...). A NKP-UL tartóprofilra a PKP-VE 02 összekötő elem segítségével a NKP-SNT tartóelemeket különböző magasságra rögzítjük. Az előnye több, párhuzamosan felszerelt kábeltálca esetén kerül előtérbe – a magasság pontos beállítása, kevesebb falfúrás. A NKP-UL tartóprofilt számos egyéb célra is felhasználhatjuk, mint pl. a tálcák acélprofilokra való rögzítéséhez, lámpák rögzítéséhez.

Kábeltálca tartóelem